Woning verbouwing

Uw woonkamer aanpassen of droomt u van een nieuwe badkamer? Klusserij Potters is hét klusbedrijf voor alle verbouwingen. Wanneer u ons inschakelt leveren wij hoogwaardig vakwerk. Dankzij de combinatie van ons team met vakmensen en jarenlange ervaring bieden wij totaal service. Zowel kleine projecten als de meest uiteenlopende grotere projecten worden door Klusserij Potters uitgevoerd. Daarnaast geven wij gerichte adviezen voor ieder project met als doel een uitstekend eindresultaat. Met klusbedrijf Potters maakt u duidelijke afspraken en heeft u een vast aanspreekpunt.

Voor al uw klussen

Klusserij Potters voert al sinds 2001 uiteenlopende klussen uit. Bij ons vindt u al uw klussen onder één dak, denk aan: complete badkamers, toiletten, isolatie, montage en kleine verbouwingen. Met zeer veel aandacht voor kwaliteit, detail en voor uw persoonlijke wensen zijn wij aangesloten bij VLOK branchevereniging voor klusbedrijven.

Werkwijze

Wanneer u uw woning door ons wilt laten verbouwen, kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken. Graag komen wij bij u langs of nodigen we uit om kennis te maken en uw wensen door te nemen. Vervolgens maken wij een plan op maat en een offerte. Wanneer we deze uitvoering hebben besproken en u gaat akkoord met het plan, kunnen we voor u aan de slag. Als de werkzaamheden voltooid zijn leveren we het kwalitatief hoogwaardige werk voor u op. Gezamenlijk lopen we de werkzaamheden na en kunt u aangeven of u tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Klusserij Potters helpt u bij uw wensen tot de realisatie van de gehele verbouwing. Voor meer informatie over alle verbouwingen, neem contact met ons op!