Montage Service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u kan monteren? Klusserij Potters is de specialist op het gebied van montage service. Het monteren van bijvoorbeeld lampen, schilderijen, sanitair, kasten etc. geven uw woning of pand de uitstraling die u in gedachte heeft. Wij luisteren graag naar uw wensen en adviseren u graag.

Verschillende soorten montage

U kunt kiezen uit veel verschillende soorten montage. Er wordt onderscheid gemaakt in verschillende categorieën. Een aantal voorbeelden zijn meubelen, verlichting, sanitair.

Bij het monteren van meubelen kan u denken aan het monteren, uitpakken en het op zijn plek zetten van de meubels. Verpakkingsmateriaal wordt mee terug genomen.

De werkzaamheden voor het monteren van verlichting zal bestaan aan het aansluiten van de verlichting. Vaak is dit zonder installatie van de elektriciteit. Tegen een meerprijs kan dit ook gebeuren.

Naast renovatie van al uw sanitair kunnen wij  ook verschillende onderdelen monteren als u bijvoorbeeld geen tijd heeft of het een te lastige klus is. Graag sluiten wij uw douche, bad, wastafel etc. aan.

Contact

Wij monteren met hoogwaardige kwaliteit. Klusserij Potters staat graag voor u klaar. Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs of nodigen u uit om kennis te maken en uw wensen door te nemen. Vervolgens maken wij een plan op maat en een offerte. Wanneer we deze uitvoering hebben besproken en u gaat akkoord met het plan, kunnen we voor u aan de slag.