Dakramen

Wilt u graag meer licht ontvangen in uw donkere ongezellige zolderkamer? Een dakraam is dan een uitstekende uitkomst. Klusserij Potters is de specialist in het monteren van dakramen. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag. Wanneer u het monteren van het dakraam door ons laat verzorgen houden wij u het gehele proces op de hoogte.

De montage

Een dakraam moet gemonteerd worden op de juiste hoogte en juiste grootte en vakkundig worden afgetimmerd. Wij adviseren u graag over de meest geschikte hoogte en helpen u graag met het bepalen van de gewenste hoeveelheid lichtinval. Er zijn diverse soorten dakramen en wij helpen u graag met het kiezen van het juiste raam. U kunt ook kiezen voor meerder dakramen dat hangt volledig af van uw wensen en de grootte van de zolderkamer. Naast de montage van het dakraam moet het natuurlijk ook betaalbaar zijn. Wij zijn al vele jaren bekwaam met hoogwaardige kwaliteit voor scherpe prijzen.

Advies op maat

Wij zorgen dat uw donkere ongezellig zolderkamer een lichtrijke gezellige kamer wordt. Wij denken met u mee en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. De afgelopen jaren heeft Klusserij Potters al tal van dakramen naar tevredenheid gemonteerd.

Klusserij Potters helpt u bij uw wensen tot de realisatie van de dakramen. Voor meer informatie over dakramen, neem contact met ons op!