Badkamers

Heeft u een bestaande badkamer, maar is deze in de loop der jaren sterk verouderd geworden? Wilt u deze graag laten verbouwen? Klusserij Potters is dan uw aangewezen partner. Badkamer verbouwingen is namelijk één van onze specialiteiten waarbij wij het hele traject kunnen leiden. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag. Wanneer u het verbouwen van de badkamer door ons laat verzorgen houden wij u het gehele proces op de hoogte.

Jarenlang plezier van u nieuwe badkamer

Wij werken met de nieuwste materialen en technieken, rekening houdend met de geldende wet- en regelgeving. Voor zowel complete verbouwingen als voor de kleinere ingrepen, schiet Klusserij Potters u altijd te hulp. Voor badkamer verbouwingen zijn wij uw meest betrouwbare partner! Wij garanderen u weer een jarenlang plezier van u nieuwe badkamer.

Diverse veranderingen

Wij geven uw badkamer een geheel nieuwe uitstraling. Dit hoeven niet hele grote ingrepen te zijn. Met alleen een nieuwe tegels of nieuw sanitair ziet het er al heel anders uit. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Zo kunt u denken aan veranderingen in: de indeling, de tegels, de wastafel, het bad, het toilet of de accessoires. De afgelopen jaren heeft Klusserij Potters al tal van badkamers en toiletruimtes naar tevredenheid opgeleverd.

Klusserij Potters helpt u bij uw wensen tot de realisatie van de gehele badkamer. Voor meer informatie over het verbouwen van uw badkamer, neem contact met ons op!