Klusbedrijf Rotterdam Zuid

Klusbedrijf Rotterdam ZuidUw woonkamer uitbreiden of droomt u van een nieuwe badkamer? Klusbedrijf Potters is hét klusbedrijf van Rotterdam Zuid en omgeving. Wanneer u ons inschakelt leveren wij kwalitatief hoogwaardig werk. Een perfect onderhouden object en zo een goed visitekaartje. Dankzij de combinatie van ons team met vakmensen en jarenlange ervaring biedt ons klusbedrijf in Sliedrecht totaal service. Zowel kleine als projecten als de meest uiteenlopende grote projecten worden door ons klusbedrijf Rotterdam Zuid uitgevoerd. Daarnaast geven wij gerichte bouwkundige adviezen voor ieder project met als doel een uitstekend eindresultaat. Met klusbedrijf Potters maakt u duidelijke afspraken en heeft u een vast aanspreekpunt.

Alle klussen bij klusbedrijf Rotterdam Zuid

Potters klusbedrijf Rotterdam Zuid voert al sinds 2001 uiteenlopende klussen uit. Bij ons vindt u al uw klussen onder één dak, denk aan: complete badkamers, toiletten, hang- en sluitwerk, elektra en kleine verbouwingen. Met zeer veel aandacht voor kwaliteit, detail en voor uw persoonlijke wensen zijn wij als klusbedrijf Rotterdam Zuid aangesloten bij VLOK branchevereniging voor klusbedrijven.

Werkwijze

Wanneer u uw klussen door ons klusbedrijf in Rotterdam Zuid wil laten uitvoeren, kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken. Graag komen wij bij u langs of nodigen we u uit om kennis te maken en uw wensen door te nemen. Vervolgens maken wij een plan op maat en een offerte. Wanneer we deze uitvoering hebben besproken en u gaat akkoord met het plan, kunnen we voor u aan de slag. Als de werkzaamheden voltooid zijn leveren we het kwalitatief hoogwaardige werk voor u op. Gezamenlijk lopen we de werkzaamheden na en kunt u aangeven of u tevreden bent. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

bedrijfs-bus
offerte

Direct contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)