Badkamer renovatie in Rotterdam

Badkamer renovatie RotterdamU bent u eigen ouderwetse badkamer zat en bent toe aan een nieuwe moderne badkamer? Voor badkamer renovatie Rotterdam is Klusserij Potters uw aangewezen partner. Badkamer renovatie Rotterdam is namelijk één van onze specialiteiten waarbij wij het hele traject kunnen leiden. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag. Wanneer u het renoveren van de badkamer door ons laat verzorgen houden wij u het gehele proces op de hoogte. Daarbij streven we tijdens de badkamer renovatie in Rotterdam naar zo min mogelijk overlast. Uiteindelijk wordt de bouwplek door ons volledig opgeruimd. Door de badkamer te renoveren ontstaat er een fijne relaxruimte in huis, die echt waarde kan toevoegen.

Ons badkamer renovatie Rotterdam team

Het team van Klusserij Potters bestaat uit vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste trends. Wij werken met de nieuwste materialen en technieken, rekening houdend met de geldende wet- en regelgeving. Voor zowel complete verbouwingen als voor de kleinere ingrepen, schiet Klusserij Potters u altijd te hulp. Voor badkamer renovatie in Rotterdam zijn wij uw meest betrouwbare partner!

Diverse veranderingen

Wij geven uw badkamer in Rotterdam met onze badkamer renovatie een geheel nieuwe uitstraling. Dit hoeven niet hele grote ingrepen te zijn, kleine ingrepen zijn ook mogelijk. Met alleen nieuwe tegels of nieuw sanitair ziet het er al heel anders uit. Wij kunnen u tijdens badkamer renovatie in Rotterdam adviseren over de mogelijkheden. Zo kunt u denken aan veranderingen in: de indeling, de tegels, de wastafel, het bad, het toilet of de accessoires.

Klusserij Potters helpt u bij uw wensen tot de realisatie van de gehele badkamer. Wilt u graag badkamer renovatie door Klusserij Potters uit laten voeren? Maak dan een afspraak.

logo-vlok
offerte
bedrijfs-bus

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)