Badkamer renovatie in Dordrecht

badkamer renovatie DordrechtU bent u eigen ouderwetse badkamer zat en bent toe aan een nieuwe moderne badkamer? Voor badkamer renovatie Dordrecht is Klusserij Potters uw aangewezen partner. Badkamer renovatie Dordrecht is namelijk één van onze specialiteiten waarbij wij het hele traject kunnen leiden. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag. Wanneer u het renoveren van de badkamer door ons laat verzorgen houden wij u het gehele proces op de hoogte. Daarbij streven we tijdens de badkamer renovatie in Dordrecht naar zo min mogelijk overlast. Uiteindelijk wordt de bouwplek door ons volledig opgeruimd. Door de badkamer te renoveren ontstaat er een fijne relaxruimte in huis, die echt waarde kan toevoegen.

Ons badkamer renovatie Dordrecht team

Het team van Klusserij Potters bestaat uit vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste trends. Wij werken met de nieuwste materialen en technieken, rekening houdend met de geldende wet- en regelgeving. Voor zowel complete verbouwingen als voor de kleinere ingrepen, schiet Klusserij Potters u altijd te hulp. Voor badkamer renovatie in Dordrecht zijn wij uw meest betrouwbare partner!

Diverse veranderingen

Wij geven uw badkamer in Dordrecht met onze badkamer renovatie een geheel nieuwe uitstraling. Dit hoeven niet hele grote ingrepen te zijn. Met alleen nieuwe tegels of nieuw sanitair ziet het er al heel anders uit. Wij kunnen u tijdens badkamer renovatie in Dordrecht adviseren over de mogelijkheden. Zo kunt u denken aan veranderingen in: de indeling, de tegels, de wastafel, het bad, het toilet of de accessoires.

Klusserij Potters helpt u bij uw wensen tot de realisatie van de gehele badkamer. Wilt u graag badkamer renovatie door ons uit laten voeren? Maak dan een afspraak.

bedrijfs-bus
offerte

Direct contact

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)