Keukens

Keukens

Wilt u het helemaal anders maar ziet u op tegen het ‘managen’ van de verbouwing van uw keuken? Het plaatsen van een keuken is Klusserij Potters toevertrouwd. In deze discipline komt onze veelzijdigheid naar boven. Wij plaatsen niet alleen, maar installeren het complete pakket incl. leidingen en elektriciteit.

Geheel ontzorgd

Klusserij Potters biedt u een totaal keukenverbouwconcept, waarbij we u alles met betrekking tot de verbouwing uit handen nemen. Wij denken dan aan het demonteren en afvoeren van de oude keuken, het aanpassen van muren, plafond en leidingwerk en de afwerking in de vorm van stuc en schilderwerk. Daarmee wordt u geheel ontzorgd en zijn wij het aanspreekpunt voor de hele verbouwing. Voldoet uw huidige keuken niet meer, maar wilt u geen volledig nieuwe keuken? Met kleine of grote aanpassingen kunnen wij uw keuken weer een nieuwe uitstraling geven zonder ingrijpende verbouwingen.

Onze vakmensen

Ons team staat in het voortraject klaar voor advies en maken een planning, zodat u zo min mogelijk hinder heeft van de verbouwing van uw keuken. Samen met u maken wij een inventarisatie van uw wensen en kunnen wij een beeld vormen hoe u droomkeuken eruit moet zien. Door het veelzijdige en intensieve gebruik van de keuken loont het zeker de moeite om uzelf vooraf te oriënteren. Een keuken verbouwen en plaatsen is een secuur werk. Alle onderdelen moeten waterpas afgesteld worden. Ook moet de apparatuur met de juiste materialen en koppelingen worden aangesloten.

Klusserij Potter helpt u bij uw wensen tot de realisatie van de gehele keuken. Voor meer informatie over het verbouwen van uw keuken, neem contact met ons op!